DE ȘTIUT

Înainte de a colabora cu un designer sau cu o companie de design interior, trebuie să știi răspunsurile următoarelor întrebări:

Cum stabiliti oferta de pret? In functie de dimensiunea spatiului?

NU! Am preferat sa nu taxam la mp, iar motivul este unul cat se poate de simplu. Doua apartamente identice au doi proprietari diferiti, cu nevoi diferite. Acest lucru inseamna ca unui client ii vom oferi un anume pachet de servicii iar celuilalt, un alt pachet.

A face aceeasi propunere financiara pentru ambii clienti inseamna ca unul dintre ei va fi dezavantajat.

Persoana care se va ocupa de proiectul meu, este licentiata in Design De Interior? (Atentie! Design-ul De Interior si Arhitectura sunt doua domenii diferite.)

La Studio 28G avem persoane licentiate atat in Arhitectura cat si in Design de interior. Intotdeauna, insa, persoana care se va ocupa de la inceput pana la sfarsit de proiectul tau va fi un Designer de interior, licentiat in acest domeniu.

Va ocupati si de partea tehnica a proiectului, (plan de lumini, plan de prize, instalatii, recompartimentare, stereotomie, plan de mobilier etc.) sau lasati aceste lucruri in grija echipei de santier?

Noi nu lasam nimic la voia intamplarii si nu facem nimic “dupa ochi”. Realizam absolut toate planurile tehnice, astfel incat echipa de santier va stii la milimentru unde sa plaseze fiecare element.

Lucrati si cu alte echipe de santiner in afara de cele propuse de dumneavoastra? Daca da, colaborati direct cu acestea?

Propunerea echipei de santier este, exact cum ii spune si numele, doar o propunere. Alegerea finala este a ta. Colaboram activ, explicam proiectul si ne asiguram de bunul mers al acestuia, indiferent de echipa de santier cu care lucram.

Imi impuneti anumiti furnizori?

Nu. Motivul este simplu: Pachetele de comisionare pe care le-am negociat cu acestia, le-am transformat in reduceri pentru tine. Tocmai de aceea, impunerea unor anumiti furnizori nu ne-ar aduce niciun avantaj.

Imi puteti obtine discount-uri de la furnizori?

Da. Am negociat diferite nivele de comisionare, cu diferiti furnizori. Aceste comisioane le transformam in reduceri de care vei beneficia tu.

Efectuati simulari fotorealiste? Daca da, imi puteti arata un astfel de portofoliu?

Simularile fotorealiste create de noi sunt o mare parte din fiecare proiect pe care il realizam si fiecare simulare realizata poate fi confundata usor cu o poza. De ce? Fiindca ele sunt cele care iti ofera cea mai buna perspectiva asupra aspectului final al proiectului, astfel incat sa nu te trezesti cu surprize la final.

Faceti vizite la furnizori impreuna cu mine sau doar imi recomandati unde sa ma duc?

Ne deplasam cu tine la fiecare furnizor si alegem impreuna fiecare articol pe care ti l-am propus.

Poti sta linistit(a) ca faci alegerea potrivita.

Oferiti si supravegherea santierului?

Da. Ne ocupam de supravegherea santierului indiferent de echipa de santier cu care vei alege sa lucrezi.

Aveti un anume stil de design pe care va axati?

Dupa cum o arata si proiectele noastre, ne aliniem stilului tau si reusim, prin diversitatea designerilor nostri, sa venim in intampinarea oricarei solicitari pe care o ai.